Slika Mega plakat površine 200 m2
16.06.2017

Mega plakat površine 200 m2 (+ ekstenzije), postavljen uz autocestu, kod čvora Bosiljevo. Supraprint by Belina

Slika TISAK - OSLIKAVANJE FLOTE VOZILA
09.06.2017

BELINA team je sudjelovao je u kompletnom rebrendingu flote vozila za TISAK d.d. koji je uključivao profesionalno uklanjanje starih vizuala s vozila te osvježavanje flote od ukupno 162 vozila s novim vizualima, i to u rekordnom vremenu, unutar mjesec dana širom Hrvatske u distributivnim centrima Tiska u Zagrebu, Rijeci, Kutini, Osijeku i Splitu. 

U galeriji pogledajte fotografije novo brendiranih vozila.POVRATAK
Slika Belina izlaže na Kamion & Bus Roll Show 2016!
18.05.2016

Belina team Vas poziva da nas posjetite na izložbi Kamion & bus Roll Show koja će se održati 20-21.05.2016.  na lokaciji  West Gate Shopping City  Zagreb.Posjetite nas u vremenu od 9-18 h.

Pripremili smo za Vas pregled naših proizvoda u segmentu kamionskih cerada i oslikavanja vozila  i to: XL code cerade, ECE označavanje, sve vrste kamionskih cerada, digitalni tisak vrhunske kvalitete, cerade za vozila za prijevoz pića, cerade za kiper i Schubboden prikolice, Edscha klizni krovovi i pribor, arnjevi za manja dostavna vozila...

Radujemo se Vašem dolasku !

Slika Crodux derivati reklami stupovi
18.04.2014

Nastavljamo dobru suradnju sa tvrtkom Crodux derivati te je tako u tijeku montaža čak 15 reklamnih stupova visine i do 16 m visine i to na lokacijama Crodux benzinskih postaja diljem Hrvatske.
Stupovi su izrađeni kombinacijom specijalnih translucentnih tkanina i LED tehnologije. Kompletna produkcija (čelik, reklama i rasvjeta) odrađena je u našim pogonima.
Montažu vrše naši mobilni timovi uz pomoć specijalnih kranova.POVRATAK
 
1  2  3  4  5