Slika Novi sjaj Cineplexx kina u Grazu

Novi sjaj Cineplexx kina u Grazu!

Objavljujemo fotografije sa otvaranja obnovljenog multiplexa.

Belina team je sudjelovao u obnovi izradivši akustične zidove u 4 kino dvorane, trevira zidove u predvorju, kompletan brending cijelog multiplexa koji uključuje indoor i outdoor svijetleće reklame kao i kompletno označavanje te na koncu izradom i postavom kompletne nove tekstilne fasade i nadstrešnice ukupne površine od preko 3.000 m2 !

Bio je  ovo zahtjevan projekt koje je zaposlio sve naše resurse. Pogledajte fotografije...vjerujemo da one govore više od tisuću riječi.
Ponosni smo na odrađeno a zadovoljstvo klijenta nam je najveća nagrada.

POVRATAK
Slika Medveščak u KHL

I ove godine pratimo Hokejaški Klub Medveščak...ovaj puta u KHL-u!
Naše vrijedne ekipe uredile su medvjeđi brlog (Dom sportova) a sada ga prepuštamo hokejašima i gledateljima.
Medveščak prate i podržavaju i brojni naši partneri pa je tako i Podravka ove godine ponosan sponzor. I za Podravku smo izradili transparent podrške od preko 500 m2 i ponosno ga izvjesili na Hotelu Four Points by Sheraton.
Medvjedi, neka Vam je sretna i uspješna nova sezona !
Zig-zag !

POVRATAK
Slika Belina na sajmu Drinktec 2013 München

Drinktec - vodeći svjetski sajam industrije pića
Od 16 do 20 rujna u Münchenu se održava drinktec 2013.
S radošću Vas pozivamo na sajam Drinktec i želimo Vam dobrodošlicu na našem štandu. Za nas kao tvrtku ovaj sajam pruža izvrsnu priliku za prezentaciju naših proizvoda i usluga.

Pronađite nas u hali  A1 štand broj 128. Rado ćemo vas informirati o našim novim proizvodima. Iskoristite priliku i dogovorite termin za detaljniji razgovor na tel +385 49 587233.
Radujemo se susretu u Münchenu !

Slika Štrumpforija u Konzumu

Štrumpfajte kroz život sa Konzumom!   

U preko 250 trgovina odradili smo postavljanje podnih grafika, naljepnica i reklamnih ploča za novu veliku Konzumovu reklamnu kampanju. Štrumpfeta i njeni Štrumpfovi danima su vladali našim proizvodim pogonima da bi ih zatim naše brojne mobilne ekipe s radošću razvozili i montirali diljem Hrvatske. 

Kako Štrumpfovi vladaju Konzumom pogledajte u galeriji.

POVRATAK